Πώς να βρείτε την τέλεια αίθουσα δεξιώσεων

Η αίθουσα δεξιώσεων αποτελεί μία πολύ σημαντική επιλογή για οποιοδήποτε γάμο ή κοινωνικό γεγονός και θέλετε να διασφαλίσετε ότι θα βρείτε το κατάλληλο μέρος. Υπάρχουν μερικά πολύ σημαντικά σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη, ώστε να διασφαλίσετε ότι το επόμενο μεγάλο γεγονός της ζωής σας θα είναι όπως το έχετε φανταστεί.

Αν ψάχνετε για γαμήλια αίθουσα δεξιώσεων, ενδέχεται να προκύψουν ορισμένα θέματα προς επίλυση. Αν η τελετή του γάμου λαμβάνει χώρα σε εκκλησία ή κάποια άλλη τοποθεσία, ενδέχεται να θέλετε να βρείτε ένα χώρο κοντά στον τόπο της τελετής, ώστε οι καλεσμένοι σας να μην χρειάζεται να διανύσουν μεγάλη απόσταση.

Αν η τελετή λαμβάνει χώρα μακριά από την χώρο της γαμήλιας δεξίωσης, αυτό μπορεί να δυσαρεστήσει τους καλεσμένους σας, και το τελευταίο πράγμα που θέλετε την ημέρα του γάμου σας είναι να είστε αγχωμένοι. Μία αίθουσα δεξιώσεων ενδέχεται να τηρεί κάποιους κανόνες και εσείς πρέπει εκ των προτέρων να διαπιστώσετε τι είδους υποχρεώσεις θα έχετε εσείς και οι καλεσμένοι σας.

Για παράδειγμα, αν επιθυμείτε να σερβίρετε αλκοόλ ή ακόμη σαμπάνια, πρέπει να μάθετε τι είδους κανόνες υπάρχουν και αν το αλκοόλ επιτρέπεται στις εγκαταστάσεις, καθώς αυτό μπορεί να επηρεάσει την εορταστική σας ατμόσφαιρα σε περίπτωση που δεν το αποσαφηνίσετε εκ των προτέρων. Όλοι οι χώροι δεξιώσεων έχουν μία μέγιστη χωρητικότητα και αυτό είναι ένα ακόμη σημαντικό ζήτημα προς διευθέτηση.

Πρέπει να έχετε μία γενική εικόνα κατά νου για τον αριθμό των προσκεκλημένων, προκειμένου να διαπιστώσετε αν η τοποθεσία που έχετε επιλέξει, μπορεί να φιλοξενήσει τον αριθμό των καλεσμένων που θα παραστούν στο γάμο σας. Όταν σχεδιάζετε να κλείσετε ένα χώρο δεξίωσης, εφόσον διευθετήσετε ορισμένα ζητήματα, θα μπορέσετε να βρείτε το χώρο που επιθυμείτε για την ημέρα που τον επιθυμείτε.

Η τέλειες αιθουσες δεξιωσεων μπορoυν να μετατρέψουν ένα μεγάλο γεγονός της ζωής σας σε κάτι ξεχωριστό, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα.

Η σημασία της γαμήλιας πρόσκλησης

Η πρόσκληση φίλων και συγγενών  αποτελεί ίσως το πιο επίσημο γεγονός της διαδικασίας του γάμου μετά την τελετή του Μυστηρίου.

Ουσιαστικά πρόκειται για την επίσημη αναγγελία του γάμου μας προς όλους αυτούς που αγαπάμε και επιθυμούμε να συμμετέχουν  με την παρουσία τους στη χαρά μας.

Η πρόσκληση στο γάμο αποτελεί μεγάλη τιμή για αυτόν που προσκαλούμε διότι ουσιαστικά τον εντάσσουμε στο στενότερο περιβάλλον μας, στους ανθρώπους που αγαπάμε και εκτιμάμε.

Εκτός από συγγενείς και φίλους, με την πρόσκληση τιμούμε - και θέλουμε να μας τιμήσουν με την παρουσία τους ,-  ανθρώπους που θεωρούμε σημαντικούς στη ζωή μας, (συναδέλφους, συνεργάτες, προσωπικότητες, κ.λ.π.).

Αποτελεί,  επομένως, η πρόσκληση στο γάμο μας μία πολύ καλή ευκαιρία για την βελτίωση των προσωπικών μας σχέσεων με το ευρύτερο ή στενότερο κοινωνικό και επαγγελματικό μας περιβάλλον.

Όλα αυτά προσδίδουν ιδιαίτερη σημασία σ` αυτή τη διαδικασία, στην προσεκτική κατάρτιση της λίστας των καλεσμένων, αλλά, και στην επιλογή του κατάλληλου για την περίπτωση προσκλητηρίου.

Διότι, το προσκλητήριο ως, μέρος της σημαντικής αυτής διαδικασίας, θα πρέπει να αντανακλά κατά κάποιο τρόπο και να ταιριάζει με αυτό που θέλουμε εμείς να παρουσιάσουμε στο γάμο μας.

Να  είναι καλαίσθητο, εντυπωσιακό, πρωτότυπο, με καλό γούστο,. Να έχει χάρη και ομορφιά, να δίνει το προσωπικό μας στίγμα.

Ταυτόχρονα, όμως, να ανταποκρίνεται και στις οικονομικές μας δυνατότητες, ιδίως, όταν ο αριθμός των καλεσμένων είναι ιδιαίτερα μεγάλος.

 

Το gamos-vaptisi.gr με συναίσθηση της σημαντικότητας των περιστάσεων, και σεβασμό στους στόχους  που πρόκειται να εξυπηρετηθούν, εργάσθηκε σκληρά, και δημιούργησε μία νέα σειρά από ασυνήθιστα, πρωτότυπα, προσκλητήρια με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που απαιτούν οι περιστάσεις, κάποια δείγματα από τα οποία, σας παρουσιάζουμε στην ιστοσελίδα μας.

Προσκλητήρια μοναδικά, με τη δική τους σφραγίδα, εντυπωσιακά, με κύρος, δημιουργήματα τέχνης, όμορφα, κομψά, εμπνεύσεις μοναδικές, με σχέδια πρωτότυπα καταπληκτικά

Προσκλητήρια με στυλ, με προσωπικότητα, με άλλη αισθητική, με το δικό τους ύφος και χρώμα, απλά αλλά με χάρη και αρχοντιά,

Με το ύφος, τη γραμμή και τη σφραγίδα του gamos-vaptisi.gr

-Με χαρτιά ειδικά  έως πολύ ειδικά, λευκά, έγχρωμα, με απαλές αποχρώσεις,  

-Με μεγάλη γκάμα από κορδέλες και κορδόνια , σε πλήθος χρωμάτων,

-Με πρωτότυπα καταπληκτικά δεσίματα,

-Προσκλητήρια με φάκελο, περγαμηνές, καρτο-φάκελα με ένθετη κάρτα, διπλωτά με όμορφες  μανσετούλες, ή κορδέλες.

-Όλα χειροποίητα, με χειροποίητους φακέλους στο ίδιο χαρτί με το προσκλητήριο.

-Όλα σε τιμές προσιτές

-Για να έχει το κάλεσμά σας την επισημότητα που αρμόζει  

-Για να είναι ο γάμος σας όπως εσείς τον ονειρευθήκατε.

Action Aid

Μια μέρα αξέχαστη  για σένα και γι’ άλλους!

Οι χαρούμενες στιγμές της ζωής σου μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο: Ο γάμος, η βάπτιση του παιδιού σου το πάρτι γενεθλίων σου ή η ονομαστική γιορτή σου είναι ευκαιρία να κάνεις κάτι σπουδαίο! Ζήτησε από τους καλεσμένους σου αντί για δώρο σε σένα, να κάνουν μια δωρεά στην ActionAid.  Εναλλακτικά, αντί να προσφέρεις μπομπονιέρες, κάνε ένα δώρο με μεγάλη δύναμη, επιλέγοντας να προσφέρεις εσύ μία δωρεά και να ενημερώσεις τους καλεσμένους σου για την υπέροχή αυτή απόφασή σου με τα καρτελάκια της ActionAid! Κάθε δωρεά είναι σημαντική, καθώς η ActionAid στηρίζει ανθρώπους σε ανάγκη, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις πιο φτωχές χώρες του κόσμου βοηθώντας τους να σταθούν στα πόδια τους και να διεκδικήσουν μια καλύτερη ζωή για την οικογένειά τους.

 

Ο επτάχρονος Αντώνης Φ. από τη Ρόδο ζήτησε από τους φίλους του στα  γενέθλιά του αντί για δώρο στο πάρτι του να κάνουν μια δωρεά στην ActionAid. Οι φίλοι του αγκάλιασαν την πρωτοβουλία του κι όλοι μαζί συνέβαλαν να γίνει ο κόσμος καλύτερος. Όταν ρωτήσαμε τον Αντώνη πώς αποφάσισε να κάνει αυτήν την συγκινητική ενέργεια, μας είπε:

«Με στενοχωρούσε πολύ η ιδέα να γνωρίζω πως κάποια παιδιά δεν έχουν τα απαραίτητα για να ζήσουν και να αναπτυχθούν σωματικά και πνευματικά. 

Εύχομαι, του χρόνου να καταφέρω να μαζέψω ακόμα περισσότερα χρήματα γιατί θα ήθελα να χτίσω ένα σχολείο.»  Και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρει! 

Μπορείς κι εσύ να κάνεις αυτήν την ξεχωριστή πράξη αλληλεγγύης, γιατί μοιρασμένη χαρά είναι διπλή χαρά!

Ζήτα από την ActionAid να σου στείλει τα ενημερωτικά καρτελάκια δωρεάς (διαφορετικά σχέδια, ανάλογα με την περίσταση) για να τα συμπεριλάβεις στην πρόσκληση, καθώς και την κάλπη στην οποία θα συλλέξεις τα φακελάκια της δωρεάς την ημέρα του γάμου, της βάπτισης ή του πάρτι.  Μάθε περισσότερα και συμπλήρωσε τη φόρμα παραγγελίας στο http://www.actionaid.gr/upostirixe-mas/gamos-vaptisi-parti/

Βέρες Γάμου σε Συνδυασμό Πλατίνας και Χρυσού

Βέρες Γάμου σε Συνδυασμό Πλατίνας και Χρυσού

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα σχέδια που αφορούν τις βερες γαμου, συνδυάζουν τον χρυσό με την πλατίνα. Τα περισσότερα σχέδια που θα βρείτε στο εμπόριο και που θα σας προτείνουν οι κοσμηματοπώλες είναι κομψά και καλαίσθητα και πραγματικά θα δυσκολευτείτε να επιλέξετε ανάμεσα τους, την ιδανική για εσάς. Ωστόσο, θα πρέπει να αναρωτηθείτε, αν η διχρωμία που παρουσιάζουν αυτά τα δακτυλίδια, θα είναι κάτι το οποίο θα έχει διαχρονική αξία για εσάς ή που το πλήρωμα του χρόνου θα ξεθωριάσει την ομορφιά τους στα μάτια σας. Όπως θα συμβεί με τα περισσότερα που θα αφορούν τον γάμο σας, αλλά και την μετέπειτα ζωής σας, οι αποφάσεις που θα πάρετε τώρα θα καθορίσουν και θα έχουν αρνητική η θετική σημασία για εσάς, όχι μόνο την ημέρα του γάμου σας, αλλά και μετά από αυτή την ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας. Τα δακτυλίδια που συνδυάζουν το χρυσό με την πλατίνα, έχουν μία υπερβολή και μία αίγλη , που ταιριάζει σε πληθωρικούς χαρακτήρες, σε ανήσυχες προσωπικότητες που αναζητούν την πρωτοπορία και την εκκεντρικότητα σε όλες τις εκφάνσεις της. Το συνδυασμό αυτών των δύο μετάλλων, θα τον συναντήσετε σε τεχνοτροπίες όπως είναι το στριφτό σύρμα χρυσού γύρω από την πλατίνα, η σκαλιστή πλατίνα με χρυσό περίγραμμα, το σκάλισμα μαιάνδρου από χρυσό πάνω σε πλατίνα, ο στριφτός λευκόχρυσος σε συνδυασμό με τον κίτρινο, ενώ πολύ εντυπωσιακές είναι και οι τριπλές βέρες. Οι ιδέες, οι τεχνοτροπίες και τα σχέδια που θα συναντήσετε θα είναι πολλά, το μόνο που χρειάζεται, είναι να διαλέξετε με προσοχή εκείνο που θα λατρέψετε για μια ζωή.

Γιατί είναι σημαντικές οι προετοιμασίες του γάμου

Ο γάμος είναι ένα γεγονός που απαιτεί πολλή ενέργεια για να οργανωθεί. Πολλοί γάμοι κρίθηκαν επιτυχημένοι και πολύ δαπανηροί, επειδή οι άνθρωποι που ανέλαβαν να τους διοργανώσουν, ήταν επαγγελματίες και ήξεραν ακριβώς τι να πράξουν. Αν και μπορείτε να προετοιμάσετε μόνοι σας το γάμο σας, προσπαθώντας να εξοικονομήσετε χρήματα, είναι πάντοτε καλή ιδέα να απευθυνθείτε σε κάποιον επαγγελματία στις διοργανώσεις γάμων, ο οποίος θα αναλάβει τις προετοιμασίες του γάμου σας. Ο εν λόγω επαγγελματίας θα διευθετήσει κάθε λεπτομέρεια πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το γάμο. Είναι περιττό να ειπωθεί, δε, ότι η σημασία ενός τέτοιου επαγγελματία είναι ιδιαίτερα απαραίτητη σε ό,τι αφορά τη διοργάνωση ενός γάμου.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι γάμοι αποτελούν ένα κουραστικό έργο. Ορισμένα από τα ζητήματα που πρέπει να τακτοποιήσετε, είναι η εύρεση της τέλειας εκκλησίας, η εξασφάλιση αίθουσας δεξίωσης, η δημιουργία εντυπωσιακών προσκλητηρίων γάμου, η μουσική, τα τραπέζια, οι καρέκλες, η γαμήλια τούρτα κτλ. Επιπλέον, το ζευγάρι θα πρέπει να προετοιμάσει τους όρκους του και τους λόγους του. Πράγματι, ο γάμος είναι ένα επίπονο έργο.

Οι προετοιμασίες ενός γάμου πρέπει να πραγματοποιηθούν αρκετά πιο νωρίς, καθώς με αυτόν τον τρόπο όλα θα πάνε κατ’ ευχήν όταν φτάσει η ημέρα του γάμου. Ως γενικός κανόνας, γύρω στους πέντε μήνες πριν είναι ένα καλό χρονικό διάστημα. Ωστόσο, σε περίπτωση που θέλετε να πραγματοποιήσετε ένα πιο δαπανηρό γάμο, η χρονική περίοδος μπορεί να επεκταθεί, ώστε να προετοιμάσετε τα πάντα με ακρίβεια. Οι γνώσεις και η εμπειρία των διοργανωτών του γάμου σας θα διαδραματίσει σίγουρα αποφασιστικό ρόλο, καθώς πρόκειται για επαγγελματίες που ασχολούνται διαρκώς με τέτοιου είδους θέματα.

Πέρα από την διοργάνωση του γεγονότος, οι επαγγελματίες μπορούν επίσης να σας εξοικονομήσουν χρήματα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι εν λόγω άνθρωποι έχουν καλές σχέσεις και διασυνδέσεις με άτομα που ασχολούνται με τις προετοιμασίες γάμων. Πέραν τούτου, οι επαγγελματίες διοργανωτές γάμων μπορούν να λάβουν υπόψη τις προσωπικές σας προτιμήσεις και επιθυμίες για τον γάμο, προσδίδοντας τη δική σας πινελιά. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό τρόπο να διοργανώσετε ένα γάμο που θα συμβαδίζει με τις σύγχρονες τάσεις.

Γάμος 2015 και οικονομική κρίση

Τα δεινά που έχει επιφέρει η οικονομική κρίση, έχουν επηρεάσει την μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου, αν όχι όλους μας, ψυχολογικά και οικονομικά. Μέσα σε αυτή την άσχημη οικονομική συγκυρία που προκαλεί φόβο και αβεβαιότητα, έχουμε περιορίσει πολλά και ίσως περιορίσουμε ακόμα περισσότερα, αλλά η ελπίδα, ο έρωτας και ο γάμος είναι τρεις πνευματικές και ψυχικές καταστάσεις, οι οποίες είναι άτρωτες! Όταν το κουτί της Πανδώρας, που έκρυβε μέσα του το σκοτάδι της ανθρώπινης ύπαρξης, άνοιξε, στο πάτο αυτού του κουτιού υπήρχε κάτι τόσο φωτεινό, που χαρίστηκε στον άνθρωπο για να διαλύει το σκοτάδι μέσα του και γύρω του και αυτό δεν είναι άλλο από την ελπίδα. Ο έρωτας, είτε βρίσκεται στα χρόνια του πολέμου, είτε στα χρόνια της χολέρας, πάντα βρίσκει τον δρόμο του προς την θέωση και αν δεν τον βρει, τον φτιάχνει. Έτσι λοιπόν, όπως τότε, έτσι και σήμερα, το ζευγάρι που θα το θελήσει, θα βρει τον δρόμο και τον τρόπο, για να πετύχει αυτό που λαχταρά η καρδιά του. Ένας γάμος, μολονότι πολυέξοδος, δεν χρειάζεται να είναι και ακριβός. Η σημασία της συγκεκριμένης ημέρας και του συγκεκριμένου μυστηρίου, υπερβαίνει τις ανθρώπινες αντιλήψεις και την κακεντρέχεια του κόσμου. Η ιερότητα του γάμου, είναι σημαντική αλλά απλή. Οι περιττές φανφάρες και οι εντυπωσιασμοί ανήκουν στα πάθη των ανθρώπων και όχι του θείου. Αν λοιπόν, θέλετε να παντρευτείτε, αλλά σκέφτεστε να αναβάλλετε την σημαντική αυτή στιγμή της ζωής σας, λόγω της οικονομικής κρίσεως, μην το κάνετε! Ο γάμος σας θα είναι το ίδιο όμορφος και λαμπερός και με λιγότερα, γιατί αυτό που έχει σημασία και αυτό που προσδιορίζει την στιγμή αυτή, στη ζωή κάθε ζευγαριού, είναι ένα και μόνο πράγμα, το συναίσθημα.

Loading...
Loading...
Loading...