Βέρες Γάμου σε Συνδυασμό Πλατίνας και Χρυσού

Βέρες Γάμου σε Συνδυασμό Πλατίνας και Χρυσού

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα σχέδια που αφορούν τις βερες γαμου, συνδυάζουν τον χρυσό με την πλατίνα. Τα περισσότερα σχέδια που θα βρείτε στο εμπόριο και που θα σας προτείνουν οι κοσμηματοπώλες είναι κομψά και καλαίσθητα και πραγματικά θα δυσκολευτείτε να επιλέξετε ανάμεσα τους, την ιδανική για εσάς. Ωστόσο, θα πρέπει να αναρωτηθείτε, αν η διχρωμία που παρουσιάζουν αυτά τα δακτυλίδια, θα είναι κάτι το οποίο θα έχει διαχρονική αξία για εσάς ή που το πλήρωμα του χρόνου θα ξεθωριάσει την ομορφιά τους στα μάτια σας. Όπως θα συμβεί με τα περισσότερα που θα αφορούν τον γάμο σας, αλλά και την μετέπειτα ζωής σας, οι αποφάσεις που θα πάρετε τώρα θα καθορίσουν και θα έχουν αρνητική η θετική σημασία για εσάς, όχι μόνο την ημέρα του γάμου σας, αλλά και μετά από αυτή την ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας. Τα δακτυλίδια που συνδυάζουν το χρυσό με την πλατίνα, έχουν μία υπερβολή και μία αίγλη , που ταιριάζει σε πληθωρικούς χαρακτήρες, σε ανήσυχες προσωπικότητες που αναζητούν την πρωτοπορία και την εκκεντρικότητα σε όλες τις εκφάνσεις της. Το συνδυασμό αυτών των δύο μετάλλων, θα τον συναντήσετε σε τεχνοτροπίες όπως είναι το στριφτό σύρμα χρυσού γύρω από την πλατίνα, η σκαλιστή πλατίνα με χρυσό περίγραμμα, το σκάλισμα μαιάνδρου από χρυσό πάνω σε πλατίνα, ο στριφτός λευκόχρυσος σε συνδυασμό με τον κίτρινο, ενώ πολύ εντυπωσιακές είναι και οι τριπλές βέρες. Οι ιδέες, οι τεχνοτροπίες και τα σχέδια που θα συναντήσετε θα είναι πολλά, το μόνο που χρειάζεται, είναι να διαλέξετε με προσοχή εκείνο που θα λατρέψετε για μια ζωή.

Γιατί είναι σημαντικές οι προετοιμασίες του γάμου

Ο γάμος είναι ένα γεγονός που απαιτεί πολλή ενέργεια για να οργανωθεί. Πολλοί γάμοι κρίθηκαν επιτυχημένοι και πολύ δαπανηροί, επειδή οι άνθρωποι που ανέλαβαν να τους διοργανώσουν, ήταν επαγγελματίες και ήξεραν ακριβώς τι να πράξουν. Αν και μπορείτε να προετοιμάσετε μόνοι σας το γάμο σας, προσπαθώντας να εξοικονομήσετε χρήματα, είναι πάντοτε καλή ιδέα να απευθυνθείτε σε κάποιον επαγγελματία στις διοργανώσεις γάμων, ο οποίος θα αναλάβει τις προετοιμασίες του γάμου σας. Ο εν λόγω επαγγελματίας θα διευθετήσει κάθε λεπτομέρεια πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το γάμο. Είναι περιττό να ειπωθεί, δε, ότι η σημασία ενός τέτοιου επαγγελματία είναι ιδιαίτερα απαραίτητη σε ό,τι αφορά τη διοργάνωση ενός γάμου.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι γάμοι αποτελούν ένα κουραστικό έργο. Ορισμένα από τα ζητήματα που πρέπει να τακτοποιήσετε, είναι η εύρεση της τέλειας εκκλησίας, η εξασφάλιση αίθουσας δεξίωσης, η δημιουργία εντυπωσιακών προσκλητηρίων γάμου, η μουσική, τα τραπέζια, οι καρέκλες, η γαμήλια τούρτα κτλ. Επιπλέον, το ζευγάρι θα πρέπει να προετοιμάσει τους όρκους του και τους λόγους του. Πράγματι, ο γάμος είναι ένα επίπονο έργο.

Οι προετοιμασίες ενός γάμου πρέπει να πραγματοποιηθούν αρκετά πιο νωρίς, καθώς με αυτόν τον τρόπο όλα θα πάνε κατ’ ευχήν όταν φτάσει η ημέρα του γάμου. Ως γενικός κανόνας, γύρω στους πέντε μήνες πριν είναι ένα καλό χρονικό διάστημα. Ωστόσο, σε περίπτωση που θέλετε να πραγματοποιήσετε ένα πιο δαπανηρό γάμο, η χρονική περίοδος μπορεί να επεκταθεί, ώστε να προετοιμάσετε τα πάντα με ακρίβεια. Οι γνώσεις και η εμπειρία των διοργανωτών του γάμου σας θα διαδραματίσει σίγουρα αποφασιστικό ρόλο, καθώς πρόκειται για επαγγελματίες που ασχολούνται διαρκώς με τέτοιου είδους θέματα.

Πέρα από την διοργάνωση του γεγονότος, οι επαγγελματίες μπορούν επίσης να σας εξοικονομήσουν χρήματα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι εν λόγω άνθρωποι έχουν καλές σχέσεις και διασυνδέσεις με άτομα που ασχολούνται με τις προετοιμασίες γάμων. Πέραν τούτου, οι επαγγελματίες διοργανωτές γάμων μπορούν να λάβουν υπόψη τις προσωπικές σας προτιμήσεις και επιθυμίες για τον γάμο, προσδίδοντας τη δική σας πινελιά. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό τρόπο να διοργανώσετε ένα γάμο που θα συμβαδίζει με τις σύγχρονες τάσεις.

Γάμος 2015 και οικονομική κρίση

Τα δεινά που έχει επιφέρει η οικονομική κρίση, έχουν επηρεάσει την μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου, αν όχι όλους μας, ψυχολογικά και οικονομικά. Μέσα σε αυτή την άσχημη οικονομική συγκυρία που προκαλεί φόβο και αβεβαιότητα, έχουμε περιορίσει πολλά και ίσως περιορίσουμε ακόμα περισσότερα, αλλά η ελπίδα, ο έρωτας και ο γάμος είναι τρεις πνευματικές και ψυχικές καταστάσεις, οι οποίες είναι άτρωτες! Όταν το κουτί της Πανδώρας, που έκρυβε μέσα του το σκοτάδι της ανθρώπινης ύπαρξης, άνοιξε, στο πάτο αυτού του κουτιού υπήρχε κάτι τόσο φωτεινό, που χαρίστηκε στον άνθρωπο για να διαλύει το σκοτάδι μέσα του και γύρω του και αυτό δεν είναι άλλο από την ελπίδα. Ο έρωτας, είτε βρίσκεται στα χρόνια του πολέμου, είτε στα χρόνια της χολέρας, πάντα βρίσκει τον δρόμο του προς την θέωση και αν δεν τον βρει, τον φτιάχνει. Έτσι λοιπόν, όπως τότε, έτσι και σήμερα, το ζευγάρι που θα το θελήσει, θα βρει τον δρόμο και τον τρόπο, για να πετύχει αυτό που λαχταρά η καρδιά του. Ένας γάμος, μολονότι πολυέξοδος, δεν χρειάζεται να είναι και ακριβός. Η σημασία της συγκεκριμένης ημέρας και του συγκεκριμένου μυστηρίου, υπερβαίνει τις ανθρώπινες αντιλήψεις και την κακεντρέχεια του κόσμου. Η ιερότητα του γάμου, είναι σημαντική αλλά απλή. Οι περιττές φανφάρες και οι εντυπωσιασμοί ανήκουν στα πάθη των ανθρώπων και όχι του θείου. Αν λοιπόν, θέλετε να παντρευτείτε, αλλά σκέφτεστε να αναβάλλετε την σημαντική αυτή στιγμή της ζωής σας, λόγω της οικονομικής κρίσεως, μην το κάνετε! Ο γάμος σας θα είναι το ίδιο όμορφος και λαμπερός και με λιγότερα, γιατί αυτό που έχει σημασία και αυτό που προσδιορίζει την στιγμή αυτή, στη ζωή κάθε ζευγαριού, είναι ένα και μόνο πράγμα, το συναίσθημα.

Loading...
Loading...
Loading...